SMART SERVER

Ai resursele unui server dedicat şi beneficiile unei platforme virtuale

SERVERUL TĂU RULEAZĂ UN HYPERVISOR KVM

Storage in cloud - Discul virtual este distribuit într-un cluster de storage-uri ce oferă redundanţă şi performanţe superioare unui disk dedicat.

Storage Distribuit

Smart Cache

High Availability

CLOUD SERVER

make your life easier!

Hypervisorul KVM oferă experienţa cea mai apropiată de un sistem bare-metal. Overhead-ul introdus de această tehnologie de virtualizare este neglijabil, în timp ce beneficiile sunt majore. Inginerii noştri vor configura Smart Serverul tău în funcţie de nevoile sistemului de operare ales şi al aplicaţiei ce va rula peste acesta.

 • Configurare fără limite
 • Migrare gratuită de la alt provider
 • Instalare gratuită cPanel/WHM
 • Conectivitate 1Gbps
 • Protecţie Anti-DDoS (navAMS)

SMART GO

de la

22,50€ / lună

SALVEZI - 50% | cod SMART50
45€ /lună la reînoirea serviciului

SMART SERVER

22,50 /Lună

 • CPU Intel® Xeon® (8vCPU)
 • RAM 4GB vRAM
 • SSD 200GB vDISK
 • Adrese IPv4 4

POWERFUL SERVER

HIGH AVAILABILITY

Clusterul de storage SSD oferă Fault Tolerance. În cazul în care un nod devine inaccesibil instanţa virtuală nu este afectată.

 • Intel® Xeon® Processor E-3 (8vCPU)
 • Monitorizare server
 • Storage Distribuit
 • Smart Cache
 • Fault Tolerance
 • Live Maintenance
 • Live Migration
 • Hypervisor KVM

SERVICII OPŢIONALE

 • Adresă IPv4 extra 2€
 • Licenţă cPanel/WHM 14€
 • R1Soft Enterprise +20GB 20€
 • Certificat SSL 8€

* Poţi activa oricare din serviciile opţionale în timpul procesului de comandă sau ulterior.

Solutii flexibile si echilibru perfect

Ai la dispozitie solutii tehnice flexibile care iti permit sa realizezi
un echilibru perfect intre resursele si functiile dorite si bugetul tau.

Storage distribuit

Datele tale sunt în siguranţă. Discul virtual este provizionat într-un sistem de stocare date bazat pe obiecte. Obiectele ce compun discul sunt distribuite şi replicate în întreg clusterul de storage-uri. Acest lucru oferă redundanţă comparabilă unui RAID6 şi performanţe superioare unui RAID10.

Smart cache

Utilizarea hypervisorului KVM şi complexitatea sistemului de stocare date ales permit configurarea unui cache superior oricărui controller RAID existent în acest moment.

 • Fiecare storage rezervă minim 1GB RAM pentru fiecare maşină, însă acesta poate ajunge până la 32GB RAM în funcţie de utilizare. Acest RAM rezervat este dedicat total cache-ului discului virtual prezentat Smart Serverului tău şi este distribuit în tot clusterul pentru a evita pierderi de date.
 • Pentru a asigura popularea şi evacuarea rapidă a cache-ului a fost introdus un nivel intermediar de cache bazat pe un pool distribuit şi replicat de SSD-uri rapide ce servesc ca un buffer pentru discurile dure ce vor stoca datele persistente.

Compatibilitate şi portabilitate

Hypervisorul KVM prezintă hardware generic sistemului de operare, indiferent de configuraţia hardware a maşinii fizice. Acest lucru oferă portabilitate sistemului de operare şi al aplicaţiilor.

Hight Availability

Upgrade şi disaster recovery în mai puţin de 5 minute

 • Upgrade-urile hardware ale unei platforme dedicate pot dura zeci de minute sau chiar ore având în vedere eventuale probleme de compatibilitate ce pot apărea. Smart Serverul tău necesită doar un reboot. Tehnicienii noştri pregătesc un server nou cu specificaţiile dorite şi maşina ta este restartata pe noul server. În acelaşi sens, în cazul unei probleme majore cu maşina fizică ce găzduieşte Smart Serverul tău, va exista întotdeauna o maşină în standby ce va porni automat şi va prelua instanţa virtuală.

Mentenanţă fără downtime

Lucrările de mentenanţă în interiorul unui Data Center pot afecta uptime-ul unui server dedicat. Smart Serverul tău poate fi migrat transparent, în timp real pe o maşină identică într-o zonă a Data Centerului neafectată de lucrarea de mentenanţă.

Data Center administrat de profesionişti

Operatorii noştri sunt disponibili 24/7, au experienţă de minim 10 ani, lucrează cu sute de servere şi au cunoştinţe pentru orice tip de stack software.

Acces securizat

Accesul în data center este permis doar persoanelor autorizate, iar clienţii de colocare au acces doar însoţiţi de un supervisor al echipei tehnice newHOST.

Protecţie permanentă

Soluţie proprie împotriva atacurilor ce analizează traficul la nivel de “packet” şi echipamente hardware performante echipate cu interfeţe de reţea 10GE.

Uptime garantat 100%

Pentru găzduire web oferim uptime 100% conform SLA şi investim permanent în tehnologie, pentru a asigura clienţilor noştri cel mai înalt standard de calitate.

Ei folosesc serverele noastre

nh-c_adnet
nh-c_helpnet
nh-c_itarena
nh-c_cocacola
nh-c_radco
nh-h_bayer

Mai jos poţi regăsi câteva răspunsuri la întrebările frecvente

După ce vom activa comanda ta, vei primi un email cu toate informaţiile relevante, inclusiv credentialele de acces în interfaţa VMware vSphere Web Client. Vei avea acces low-level la VPS-ul tău (ex. îi vei putea accesa BIOS-ul pentru a configura secvenţa de boot) însă administrarea obişnuită o vei face pe aceleaşi cai: SSH/RDP etc…

Nu, noi suntem responsabili doar pentru buna funcţionare a platformei pe care rulează VPS-ul tău. Tu vei administra sistemul de operare care rulează pe acesta, serviciile de care au nevoie applicatiile tale (ex. MySQL, Apache, etc.) şi de aplicaţiile web în sine.

Resursele I/O reprezintă veriga slabă într-un mediu shared (în care mai multe VPS-uri sunt în competiţie pentru accesul la disk). Cu toate că noi nu supraîncărcăm serverele, este foarte posibil să apară o congestie la nivel de storage datorată unui oarecare VPS care accesează intens zona swap. Unii clienţi pot fi tentaţi să aleagă planuri cu un cost mai redus deoarece este perfect acceptabil ca aplicaţia lor web să funcţioneze mai lent (din swap), fără să conştientizeze risipa de resurse I/O în detrimentul celorlalţi utilizatori.

Instanţa noastră VMware vSphere este configurată într-o topologie failover cluster. Această înseamnă că în permanenţă există cel puţin un nod ESXi disponibil, gata să preia încărcarea în cazul în care un nod ESXi aflat în producţie devine indisponibil. Acesta este un proces automat, durează aproximativ 1 minut până când cluster-ul detectează indisponibilitatea unui nod în producţie şi procedează la migrarea VPS-urilor pe un alt nod aflat în standby.

Este o întrebare pertinentă, dacă nodul este indisponibil, cum poate fi el accesat pentru a migra datele pe alt nod? În realitate, VPS-ul tău nu este altceva decât un fişier de configuraţie stocat în cluster, iar disk-urile sale virtuale sunt stocate pe infrastructura noastră multi-node SAN care este accesată simultan de toate nodurile. Dacă ESXi-Node1 devine indisponibil, cluster-ul asociază VPS-ul tău cu ESXi-Node2 care va putea să acceseze disk-ul virtual al VPS-ului tău de pe acelaşi SAN de pe care îl accesa şi ESXi-Node1 înainte de incident.

Spre deosebire de Failover care migrează VPS-ul pe un alt nod şi îl boot-ează acolo, generând astfel un downtime de 2-3 minute, funcţia Fault Tolerance abordează în mod diferit necesitatea unui uptime extrem de ridicat. Aceasta foloseşte o funcţie specială integrată în procesoarele Intel Xeon care permite ca un VPS să aibă o copie identică pe un alt nod, operând în mod identic pe ambele noduri. Practic ceea ce se întâmplă pe un VPS de pe un nod ESXi este replicat în timp real către copia sa de pe celălalt nod ESXi (inclusiv operaţii RAM/CPU, sesiuni TCP etc…). Dacă unul din nodurile ESXi devine indisponibil, utilizatorul nu va sesiza nicio întrerupere a serviciului, niciun packet de date nu va fi pierdut, nicio sesiune TCP nu va fi întreruptă, niciun proces nu va fi întrerupt. Practic nu vei ştii că a fost o problemă cu unul din nodurile care găzduia una din copiile VPS-ului tău.