[rev_slider_vc alias=”about-us”]

Despre noi

Fie că este vorba de serviciul de găzduire personal sau corporate dar şi alte servicii personalizate de hosting,
avem capacitatea, experienţă şi flexibilitatea de a-ţi oferi soluţii online perfect adaptate.

Experienţă

Ne definim prin soluţii de găzduire implementate pe infrastructură de ultimă oră în centru de date proriu ce dispune de facilităţi tehnice moderne prin care este implementată redundanţa tuturor elementelor cheie ce contribuie la asigurarea neîntreruptă a serviciilor.

Prezenţă

Cu o prezenţă de peste 19 ani pe piaţa naţională şi internaţională de servicii IT, cu un portofoliu de peste 20000 de clienţi fericiţi şi peste 27000 de domenii deservite de pe serverele de shared găzduire web, continuăm să învăţăm, să adaptăm şi să dezvoltăm noi soluţii şi servicii pentru a răspunde celor mai exigenţe cerinţe ale clienţilor noştri.

Cui ne adresam

Ne adresăm tuturor celor pentru care esenţialul îl reprezintă soluţiile hardware de înalta performanţă, disponibilitate sporită, o reţea de Internet rapidă şi stabilă. Oferim suport fiecărui client în parte prin tansparenţă totală, stabilitate şi securitate indiferent de numărul sau de mărimea serviciilor.

Top-Servicii de Calitate

Îţi garantăm prin SLA disponibilitatea serviciului, timpul necesar pentru reparaţii, şi responsabilitatea financiară pentru non-conformitate. Dacă ai un proiect şi doreşti să-l lansezi însă nu cunoşti detaliile necesare, îţi vom pune la dispoziţie experienţa noastră pentru a cunoaşte toate amănuntele de care ai nevoie pentru alegerea unui pachet de servicii perfect adaptat proiectului tău.

AI UN PROIECT?

Te vom ajuta să alegi un pachet de servicii perfect adaptat proiectului tău.

Le mulţumim pentru încrederea acordată

@newHOST