VMware vSphere Hosting
TAKE ADVANTAGE OF THE CLOUD

De ce VMware?

Pentru că au fost pionierii domeniului încă din 1998, fapt care le-a permis să culeagă un feedback inestimabil de la utilizatorii acestei tehnologii, resursă care le-a permis să dezvolte o soluţie de virtualizare care este extrem de apropiată de caracteristicile serverelor fizice.

 • Migrare gratuită de la alt provider
 • Backup R1Soft Enterprise
 • Retenţie backup 10 zile

CLOUD GO

de la

5,50€ / lună

SALVEZI - 50% | cod CLOUD50
11€ /lună la reînoirea serviciului

de la

5,50 /Lună

 • CPU 1 vCPU
 • RAM 1GB vRAM
 • SSD 1GB vDISK
 • Adrese IPv4 1

POWERFUL SERVER

HIGH AVAILABILITY

Clusterul de storage SSD oferă Fault Tolerance. În cazul în care un nod devine inaccesibil instanţa virtuală nu este afectată.

 • Intel® Xeon® Processor E5-2697v4
 • Instalare/reinstalare remote
 • Remote reboot
 • Statistici server
 • Monitorizare server
 • Consola Java
 • Built-in Console
 • Trafic lunar nelimitat
 • Reverse DNS
 • Protecţie DDoS

Solutii flexibile si echilibru perfect

Ai la dispozitie solutii tehnice flexibile care iti permit sa realizezi
un echilibru perfect intre resursele si functiile dorite si bugetul tau.

Performanţă

Performanţa soluţiei de virtualizare VMware este oferită de echipamente hardware din clasa enterprise care îţi permit să scalezi mult peste resursele unui server dedicat obişnuit.

Siguranţa datelor

Îţi oferim multiple opţiuni pentru păstrarea în siguranţă a datelor tale. Soluţiile de stocare reziliente RAID 10, soluţia de backup R1Soft Enterprise sau vSphere Data Protection.

Control absolut

 • Instalare/reinstalare remote folosind o imagine a unui disk găzduit pe propriul PC;
 • Posibilitatea de acces remote în consola serverului, foarte util în cazul în care nu mai ai acces SSH/RDP datorită configurării greşite a firewall-ului;
 • Dacă ai nevoie de un upgrade, îl comanzi şi repornesti serverul virtual oricând doreşti pentru a activa upgrade-ul.

Uptime impresionant

vSphere vMotion permite migrarea maşinilor virtuale de pe un server fizic pe altul pentru operaţiuni de mentenanţă proactivă sau în cazul indisponibilităţii server-ului.

Mentenanţă fără downtime

Pe lângă aceste avantaje mai sunt şi unele de natură administrativă, de exemplu dacă echipa tehnică efectuează o operaţiune de mentenanţă proactivă a serverului fizic pe care este găzduit serverul tău, serviciile nu vor fi întrerupte deoarece înainte de a opri serverul fizic vom muta VPS-ul tău pe un alt server pe durata operaţiei de mentenanţă.

Data Center administrat de profesionişti

Operatorii noştri sunt disponibili 24/7, au experienţă de minim 10 ani, lucrează cu sute de servere şi au cunoştinţe pentru orice tip de stack software.

Acces securizat

Accesul în data center este permis doar persoanelor autorizate, iar clienţii de colocare au acces doar însoţiţi de un supervisor al echipei tehnice newHOST.

Protecţie permanentă

Soluţie proprie împotriva atacurilor ce analizează traficul la nivel de “packet” şi echipamente hardware performante echipate cu interfeţe de reţea 10GE.

Uptime garantat 100%

Pentru găzduire web oferim uptime 100% conform SLA şi investim permanent în tehnologie, pentru a asigura clienţilor noştri cel mai înalt standard de calitate.

Ei folosesc serverele noastre

nh-c_adnet
nh-c_helpnet
nh-c_itarena
nh-c_cocacola
nh-c_radco
nh-h_bayer

Mai jos poţi regăsi câteva răspunsuri la întrebările frecvente

După ce vom activa comanda ta, vei primi un email cu toate informaţiile relevante, inclusiv credentialele de acces în interfaţa VMware vSphere Web Client. Vei avea acces low-level la VPS-ul tău (ex. îi vei putea accesa BIOS-ul pentru a configura secvenţa de boot) însă administrarea obişnuită o vei face pe aceleaşi cai: SSH/RDP etc…

Nu, noi suntem responsabili doar pentru buna funcţionare a platformei pe care rulează VPS-ul tău. Tu vei administra sistemul de operare care rulează pe acesta, serviciile de care au nevoie applicatiile tale (ex. MySQL, Apache, etc.) şi de aplicaţiile web în sine.

Resursele I/O reprezintă veriga slabă într-un mediu shared (în care mai multe VPS-uri sunt în competiţie pentru accesul la disk). Cu toate că noi nu supraîncărcăm serverele, este foarte posibil să apară o congestie la nivel de storage datorată unui oarecare VPS care accesează intens zona swap. Unii clienţi pot fi tentaţi să aleagă planuri cu un cost mai redus deoarece este perfect acceptabil ca aplicaţia lor web să funcţioneze mai lent (din swap), fără să conştientizeze risipa de resurse I/O în detrimentul celorlalţi utilizatori.

Instanţa noastră VMware vSphere este configurată într-o topologie failover cluster. Această înseamnă că în permanenţă există cel puţin un nod ESXi disponibil, gata să preia încărcarea în cazul în care un nod ESXi aflat în producţie devine indisponibil. Acesta este un proces automat, durează aproximativ 1 minut până când cluster-ul detectează indisponibilitatea unui nod în producţie şi procedează la migrarea VPS-urilor pe un alt nod aflat în standby.

Este o întrebare pertinentă, dacă nodul este indisponibil, cum poate fi el accesat pentru a migra datele pe alt nod? În realitate, VPS-ul tău nu este altceva decât un fişier de configuraţie stocat în cluster, iar disk-urile sale virtuale sunt stocate pe infrastructura noastră multi-node SAN care este accesată simultan de toate nodurile. Dacă ESXi-Node1 devine indisponibil, cluster-ul asociază VPS-ul tău cu ESXi-Node2 care va putea să acceseze disk-ul virtual al VPS-ului tău de pe acelaşi SAN de pe care îl accesa şi ESXi-Node1 înainte de incident.

Spre deosebire de Failover care migrează VPS-ul pe un alt nod şi îl boot-ează acolo, generând astfel un downtime de 2-3 minute, funcţia Fault Tolerance abordează în mod diferit necesitatea unui uptime extrem de ridicat. Aceasta foloseşte o funcţie specială integrată în procesoarele Intel Xeon care permite ca un VPS să aibă o copie identică pe un alt nod, operând în mod identic pe ambele noduri. Practic ceea ce se întâmplă pe un VPS de pe un nod ESXi este replicat în timp real către copia sa de pe celălalt nod ESXi (inclusiv operaţii RAM/CPU, sesiuni TCP etc…). Dacă unul din nodurile ESXi devine indisponibil, utilizatorul nu va sesiza nicio întrerupere a serviciului, niciun packet de date nu va fi pierdut, nicio sesiune TCP nu va fi întreruptă, niciun proces nu va fi întrerupt. Practic nu vei ştii că a fost o problemă cu unul din nodurile care găzduia una din copiile VPS-ului tău.